ОСТАННІ НОВИНИ

На рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища потрібно більше 300 млн грн.

|

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, виступаючи сьогодні у сесійній залі Львівської обласної ради, за попередніми оцінками незалежних експертів, на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища потрібно 300 млн грн і ще майже 4 млн грн на розробку проекту рекультивації.

Андрій Садовий зазначив, що вартість проекту рекультивації становить – 3,45 млн грн, на сьогодні вже оплачено 1,89 млн грн.

«Було оголошено тендер і укладено угоду про розробку проекту. Проект на сьогодні розроблений і переданий на експертизу до Києва. У проекті вже виявлені недоопрацювання, тому його будуть ще удосконалювати. Сподіваюся, що до кінця жовтня ми отримаємо висновок», – зазначив мер Львова.

Після експертизи, за словами А.Садового, потрібно буде окреслити план дій, розробити робочі креслення, щоб можна було потім приступити до рекультивації. «За попередніми висновками незалежних експертів вартість рекультивації Грибовицького сміттєзвалища становить 300 млн грн. Але коли розроблять проект, тоді детальніше буде видно скільки коштів піде на це. Це одна з найбільших проблем в області. Переконаний, що маючи велике лобі у Верховній Раді, ми зможемо отримати ці кошти з бюджету на рекультивацію сміттєзвалища», – зазначив А.Садовий.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *