ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі затримали тюремника

|

У Львові Служба безпеки України спільно з працівниками прокуратури викрили протиправну діяльність начальника оперативного відділу Львівської виправної колонії, який вимагав неправомірну вигоду від одного із засуджених. Про це інформує прес-служба Управління СБУ у Львівській області.

Підполковник внутрішньої служби вимагав від ув’язненого 19 тисяч гривень за не викриття можливої його причетності до незаконного обігу наркотиків на території колонії.

4 жовтня ц.р. співробітники СБ України затримали службовця «на гарячому» під час одержання ним частини грошей у розмірі  13 тисяч гривень.

Працівнику правоохоронного органу оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під домашнім арештом.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *