ОСТАННІ НОВИНИ

Померла зірка радянського кіно

|

У неділю, 13 жовтня, на 88-му році життя померла народна артистка Росії Ольга Аросєва. Про це повідомляє прес-служба театру «Сатири».
Про причини смерті актриси в прес-службі нічого не повідомили, проте відомо, що Ольга Аросєва давно хворіла і більше тижня тому її госпіталізували в одну з московських лікарень.
Дата і місце похорону ще не призначені, адміністрація театру обіцяє повідомити про них пізніше, пише nbnews.
Ольга Олександрівна Аросєва народилася 21 грудня 1925. Відома виконанням комедійних ролей. Багато знімалася в кіно і на телебаченні, полюбилася глядачам у ролі пані Моніки у телепередачі «Кабачок «13 стільців».
За свою кар`єру актриса знялася в десятках фільмів. Головні ролі Ольга Аросєва зіграла у фільмах Ельдара Рязанова «Стережись автомобіля» (1966) і «Старики-розбійники» (1971).
Також працювала в мультиплікації з 60-х років. Вважається однією з кращих виконавиць ролей лисиць і слоних. Глядачам також добре запам`яталися озвучені голосом Аросєвої ексцентрична Баба-Яга з серії олімпійських мультфільмів під загальною назвою «Баба-Яга проти!» і пані Беладонна з мультсеріалу «Пригоди поросяти Фунтика».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *