ОСТАННІ НОВИНИ

Надзвичайники знайшли тіло хлопчика, який впав у каналізацію (відео)

|

Надзвичайники знайшли тіло хлопчика, який учора впав у каналізаційний люк на вулиці Широкій у Львові. Про це «Львівському порталу» повідомив речник ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

За його словами, тіло дитини знайшли у колекторі на вул. Роксоляни, на Левандівці. Це близько 1,5 км від місця, де впала дитина у люк.

«Знайшли у колекторі, який пролягає під торфополем, у місці поміж Левандівкою та вулицею Шевченка. Учора там також проходила  ланка наших працівників, однак вони не побачили. Хлопці говорили, що у цьому місці дуже сильна течія, збиває з ніг й там багато сміття. Відтак шукати було дуже складно. Близько 14-16 год. у цьому колекторі найменший рівень води, то ж нині вдалось знайти. Тіло дитинки затягнуло під купу сміття, замулило», – розповів П.Василенко.

 

Нагадаємо, що вчора близько 11.00 год. на вул. Широкій біля будинку № 86 у каналізаційний люк впав хлопчик. Дитині приблизно 2,5 роки. Він гуляв з бабусею та сестричкою (двійнятка – авт.).

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 110 осіб та 21 одиниця техніки, з них від ДСНС України 79 осіб та 15 одиниць техніки, від ЛМКП «Львівводоканал» 25 осіб та 5 одиниць техніки, від Львівської центральної рятувально-водолазної служби 6 осіб та 1 одиниця техніки.

 Фото та відео: ДСНС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *