ОСТАННІ НОВИНИ

У «!Фесті» кажують, що трамвайчик на Підвальній стоїть законно й за підписом мера

|

Заява міського голови Львова Андрія Садового щодо незаконності розташування старенького трамвайчика на вул. Підвальна-Руська, – є голослівною. «Старенький трамвай стоїть на вулиці Руській законно та за підписом мера», –  повідомляє прес-служба Холдингу емоцій «!ФЕСТ».

«Холдинг емоцій “!ФЕСТ”, як компанія, яка працює в рамках діючого законодавства вважає за потрібне заявити, що заява мера Андрія Садового про те, що немає належним чином оформлених документів, є абсолютно пустослівною. Андрій Іванович особисто підписав ухвалу сесії Львівської міської ради, де зазначено місце розташування Старенького трамваю. Окрім того, зміни щодо перенесення Старенького трамваю були прийняті і на профільній комісії», – заявили у «!Фесті».

Нагадаємо, учора на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий заявив про розташування старенького трамваю: «Він не має належним чином оформлених документів. А щоб його звідти забрати – потрібне рішення суду. Тепер у нас, щоб ліквідувати будь-яке порушення потрібно рішення суду. А для цього потрібно видати припис на усунення. По цьому трамвайчику є дискусії з церквою», – сказав Садовий.

Додамо, що Холдинг емоцій «!ФЕСТ» надав копії документів, що потверджують законність розміщення “Старенького трамваю”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *