ОСТАННІ НОВИНИ

Вину «врадіївських ґвалтівників» підтвердили 35 експертиз – держзвинувачення

|

У результаті проведених 35 судових експертиз та інших слідчих дій видобуто достатню кількість доказів вини підсудних у «врадіївській справі»

Як повідомили «Коментарям» у прокуратурі Миколаївської області, про це заявила представник державного обвинувачення в суді Наталія Висоцька.

У прокуратурі зазначили, що сьогодні Первомайський районний суд на виїзному засіданні в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області продовжив допит свідків у кримінальному провадженні.

Явка свідків забезпечується органами прокуратури області. У ході закритого судового засідання ними надаються свідчення по суті кримінального провадження.

Нагадаємо, що сьогодні під час перерви в судовому засіданні, адвокат обвинуваченого екс-міліціонера Євгена Дрижака Володимир Клименко заявив, що в справі про зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової є всі докази невинності Дрижака й екс-міліціонера Дмитра Поліщука.

За його словами, ці докази стосуються не службових злочинів, а саме злочинів, пов´язаних із зґвалтуванням і розбоєм.

Адвокат наполягає, що Поліщука та Дрижака не було з таксистом Сергієм Рябіненком в той вечір, а на Рябіненка здійснюється тиск з боку працівників прокуратури.

Нагадаємо, підсудними у «врадіївській справі» проходять капітан міліції Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук і таксист Сергій Рябіненко. Дрижак в суді заявив, що повністю не визнає себе винним. У свою чергу Поліщук частково визнав свою провину за епізодами з продажем рушниці, проте щодо Крашкової повністю заперечує свою провину. Рябіненко визнав свою провину частково. Він повідомив, що віз Крашкову в ту ніч, але не бив її і не ґвалтував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *