ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники опрацювали вже 75% довжини колектора: пошуки тривають

|

Рятувальники опрацювали вже 75% довжини колектора. Наразі хлопчика, який впав у каналізаційний колектор на вул Широкій, не знайшли. Роботу продовжують. повідомила в.о. голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак, інформує прес-служба Львівської міської ради.

За словами чиновниці, загальна довжина колектора 15 км.

«Служби вже пройшли 75%. Деякі ділянки досліджували повторно. Залишилась ще траса у Шевченківському районі, в межах вул Тунельної. Там зараз працюють», – розповіла Ірина Гримак.

Як повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, зараз на місці працює 4 бригади ЛМКП «Львівводоканал» по 5 осіб. Також майже стільки ж працівників МНС.

«Йдемо по колектору. Від Водоканалу працює 4 бригади по 5 осіб. Допомагають працівники МНС. Полтву ми пройшли вже на 70%, на вул Широкій вже все пройшли, зараз фахівці МНС працюють в напрямку Левандівка – Тунельна, де пролягає щитовий колектор», – розповів Валентин Вольський.

Нагадаємо, що на вул. Широкій біля будинку № 86 у каналізаційний люк впав хлопчик. Дитині приблизно 2,5 роки. Він гуляв з бабусею.

До пошуку залучили усі служби міста.

Фото: Експрес

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *