ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» пікетуватиме сьогодні Держказначейство у Львові

|

Сьогодні, о 13.00 ,представники Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», депутати Львівської обласної та міської рад  пікетуватимуть ГУ Державної казначейської служби України у Львівській області. Про це «Львівському порталу» повідомила прес-служба ЛОПО ВО «Батьківщина».

Львівські партійці «Батьківщини» також оприлюднили своє звернення, яке подаємо повністю:

«З січня 2013 року територіальні органи Казначейства блокують проведення платежів за видатками місцевих бюджетів.

Сума загальної заборгованості по Львівщині становить понад 500 млн грн. Це не відремонтовані дороги, школи, дитячі садочки, установи охорони здоров’я. Більше того, починають затримувати виплати за захищеними статтями – зарплати освітянам, медикам, працівникам ЖКГ тощо.

Наприклад, у  Старосамбірському районі навіть не проплачують  кошти, які громади отримали, як гранти від Європейського Союзу.

Львівська обласна партійна організація Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина» вважає неприпустимим той факт, що держава залізла у кишені місцевих бюджетів, щоб закрити прогалини у роботі  Уряду.

Ми вимагаємо негайно здійснити усі проплати місцевим бюджетам та забезпечити нормальну життєдіяльність громад Львівщини».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *