ОСТАННІ НОВИНИ

Турецькі військовослужбовці приїхали до Львова на оглядини

|

В Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного перебуває делегація Військової Академії Збройних Сил Республіки Туреччина. Про це повідомляє Медіа-група Академії СВ.

До складу делегації увійшли капітан Уфук Яман, курсанти Огуз Чакирбей, Толга Сиддик Караташ, Мурат Челік та Хюсеїн Огур. Під час зустрічі із керівництвом Академії іноземні гості дізналися про систему підготовки кваліфікованих фахівців у видовому українському виші та обмінялися пам’ятними сувенірами.

Турецькі військовослужбовці також оглянули об’єкти навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури навчального закладу. Зокрема, вони відвідали ключові кафедри та навчально-тренувальні комплекси, а також музей Академії. Під час візиту члени делегації візьмуть участь у практичних заняттях курсантів у пункті постійної дислокації та на полігонній базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки навчального закладу. Більш ґрунтовно дізнатися про умови навчання і виховання майбутніх українських офіцерів для Збройних Сил України гості зможуть під час спільного круглого столу із курсантами Академії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *