ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада прогнозовано підтримала «сланцеву» угоду

|

Сьогоднішнє сесійне засідання Львівської облрада цілковито виявилося присвячене одному питанню і тривало з перервами більше 10 годин. Врещті-решт облрада 66 голосами погодила проект Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна, компанією Шеврон та ТзОВ «Надра Олеська».

Попри кількагодинну дискусію спрогнозувати рішення сесії можна було ще зранку, коли за рішення про включення питання у порядок денний проголосували ті ж 66 депутатів.

Далі депутати проводили час у безплідних дискусіях, коли представники ВО «Свобода» за потужної підтримки нардепів зі своєї політичної сили марно переконували решту залу у шкідливості і навіть злочинності сланцевої угоди, а їх опоненти за допомогою міністра Ставицького і губернатора Шемчука – навпаки, у її корисності для України загалом і Львівщини зокрема.

Загалом все це нагадувало величезне політичне шоу, яке наостанок прикрасили шість жінок-пенсіонерок, які увірвалися до сесійної зали під вигуки «Ганьба зрадникам народу» та «Сланцевий газ – другий Чорнобиль». Рішення про погодження сланцевої угоди депутати приймали саме під ці гасла.

Фото – dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *