ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» продовжує «воювати» з теплотрасами

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить заміну аварійних ділянок теплотраси на вулицях Козельницькій та Стрийській. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На цей рік ми запланували поміняти близько 20 км теплотрас. Зараз ми проводимо аварійну заміну надзвичайно складної ділянки теплотраси, втрати там 30-40%. Міняють на нові ізольовані труби. Незважаючи на всі ці процеси, все йде за планом», – переконує міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів директор ЛМКП «Львівтеплонерго» Степан Пакіж, йдеться про тепловивід, який забезпечує теплом весь Франківський район. «Наступного року заплановано закінчити усі роботи по цьому тепловиводу, оскільки невеличкий порив взимку може залишити без тепла цілий район. Ми знаємо, що ці ділянки проблемні, бо при гідравлічних випробуваннях тут були пориви. До осені наступного року ми плануємо замінити усю ділянку до вулиці Володимира Великого.

Хочу подякувати за терплячість мешканцям вулиць Сахарова та Лазаренка, у яких через ці роботи немає гарячої води вже близько 20 днів. Ми декларували, що закінчимо роботи у жовтні, але хочемо все закінчити до п’ятниці, щоб вже на вихідні подати мешканцям гарячу воду», – зазначив Степан Пакіж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *