ОСТАННІ НОВИНИ

Малюкам, які вижили у страшній ДТП, потрібна допомога (відео)

|

Діткам, які в автомобільній аварії втратили батьків, потрібні ліки. Вони дивом вижили і тепер потребують допомоги. Двоє запорізьких малюків – 10- місячна Даша і 3-річний Женя, 10 вересня в автокатастрофі втратили батьків, а самі опинилися в реанімації. Зараз брат і сестра вийшли з вкрай важкого стану. Але лікування і подальша реабілітація вимагає грошей. Про це повідомили у МТМ, пишуть Коментарі. Київ

Ніч з 9 на 10 вересня перевернула життя запорізької сім`ї Малицьких та їх родичів. Автомобіль «Таврія» якою пересувалася родина врізалася в стовп. У машині знаходилися чоловік з дружиною, двоє дітей і їх бабуся. Всі дорослі загинули на місці. Діти чотири доби провели в реанімації обласної дитячої лікарні.

 

Зараз брат і сестра лежать в окремій палаті травматологічного відділення. У обох перелом лівого стегна. Плюс травми і ушкодження мозку. За ними спостерігають відразу три лікаря – педіатр, травматолог і нейрохірург. Цілодобово біля ліжок чергують родичі.

Тітка малюків Юлія розповідає, діти почувають себе набагато краще.

Історію сім`ї Малицьких підхопили волонтери. На сторінках у соцмережах вся необхідна інформація – розрахунковий рахунок, куди перераховувати гроші, номери телефонів родичів та фотографії. Збір коштів вже розпочався, допомагають не тільки запорожці, але й небайдужі люди з усієї України.

Телефон тітки малюків – (066) 221-85-10, Юлія

Р/р: Приватбанк, 516 8757 2269 09 457, Мороз Юлія Володимирівна

Фото: прес-служби Департаменту ДАІ

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *