ОСТАННІ НОВИНИ

На Буковині затримали одразу п`ятьох хабарників

|

Учора працівники Управління боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області затримали за отримання неправомірної вигоди п`ятьох чиновників різного рівня, інформує УЗГ МВС України.

Як вказано у повідомленні, посадовці мали налагоджену схему для позитивного «вирішення питань» у стислі терміни.

Приватний підприємець звернувся до посадовця облдержадміністрації з проханням виділити земельні ділянки під встановлення біл-бордів на узбіччі однієї з автодоріг області. Ціна питання склала 23 тисячі гривень, але це тільки в «одні руки». Підприємець мав також «залагодити» питання ще з декількома чиновниками районного масштабу, відповідно там суми були значно менші – 600 та 300 доларів США.

Учора підприємець мав віддати керівникові одного з управлінь ОДА частину «винагороди», cаме під час передачі грошей хабарника й затримали. Таким же чином затримали й інших учасників корупційного ланцюга.

За даним фактом прокуратурою чернівецької області відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 15 та ст. 368 Кримінального кодексу України.

Наразі двоє хабарників знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, щодо інших вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *