ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова розгорнули величезний прапор Євросоюзу

|

У центрі Львова перед пам’ятником Тарасові Шевченку сьогодні розгорнули величезний прапор Євросоюзу, розміром 14,5х21,5 м, площею 330 кв м.

У такий спосіб стартувала акція «Обираю Європу», яку організував громадсько-журналістський рух «Народний контроль», повідомляє IA ZIK.

Акція присвячена майбутньому підписанню Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом, яке заплановане на саміті у Вільнюсі у листопаді цього року.

Громадські активісти під звуки гімну Євросоюзу розгорнули велетенське полотнище біля пам’ятника Кобзареві, потім у супроводі муніципального оркестру вирушили урочистою ходою вулицями Львова до стадіону «Україна», де сьогодні відбудеться футбольний матч між львівськими «Карпатами» і донецьким «Шахтарем».

«Ми розгортаємо найбільший прапор Євросоюзу. Метою заходу є показати наше прагнення до Європи, що не тільки політики, а й всі, хочуть до Європи. Це є найбільший прапор Євросоюзу в Україні. Ми його пронесемо до стадіону «Україна», де сьогодні відбудеться футбольний матч між ФК «Карпати» та ФК «Шахтар». Допомогти нам зголосилися футбольні фанати. Далі цей прапор будемо вручати фанатам, щоб разом із ними він міг проїхати по всіх містах України», – зазначив координатор громадсько-журналістського руху «Народний контроль» Андрій Мисик.

На стадіоні «Україна» перед початком матчу «Карпати»-»Шахтар» теж заплановане розгортання прапора.

Активісти «Народного контролю» запрошують усіх небайдужих приєднатися до акції «Обираю Європу».

Фото телеканалу ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *