ОСТАННІ НОВИНИ

Молодих реставраторів у Львові навчають за європейським зразком

|

У Львівському вищому професійному художньому училищі готують студентів за багатьма різними спеціальностями, проте дві з них абсолютно унікальні для всієї Львівської області: «Реставратор виробів з дерева/Столяр» та «Реставратор декоративно-художніх пофарбувань/Маляр». Навчальні плани цих напрямків було опрацьовано та оновлено за європейським зразком, повідомляє прес-служба ЛМР.

У рамках пілотного проекту протягом останніх чотирьох років було проведено заміну технічного оснащення майстерень на найсучасніше. Окрім того досвідчені німецькі спеціалісти оновили навчальні плани, завдяки чому студенти вивчають не лише традиційні технології, а й здобувають знання, що відповідають найновішим технічним стандартам Європи. Завдяки такій освіті студенти мають змогу суттєво покращити свої шанси на ринку праці.

Ініціаторами та учасниками пілотного проекту є Львівське вище професійне художнє училище, Департамент освіти і науки ЛОДА, а також Фонд Ебергарда Шьока з Німеччини, який взяв на себе організацію та фінансування цього пілотного проекту. Додаткову підтримку освітній програмі за напрямком столярство надає проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова”, що реалізовується спільно Львівською міською радою та Німецьким товариством міжнародної співпраці (GIZ).

Набір студентів на спеціальності з оновленою програмою продовжено. Керівництво і педагогічний колектив училища запрошує всіх зацікавлених зголошуватись та відвідати училище для отримання детальнішої інформації.

Довідка

Адреса: Львівське вище професійне художнє училище, вул. Широка 79, 79052, м. Львів. Телефон: (032) 267-56-11, сайт: http://lvphu.at.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *