ОСТАННІ НОВИНИ

Патріарх Філарет на Львівщині закликав молитися за входження до Європи

|

Сьогодні на Львівщині із візитом перебуває Святійший Патріарх Київської і всієї Руси-України Філарет. В рамках запланованих заходів Філарет звершив Божественну літургію на цілющому джерелі в селі Монастирок Жовківського району – місці чудесного явлення Пресвятої Богородиці, інформує прес-служба ЛОДА.

Під час літургії Філарет зазначив: “Нині Україна на порозі входження до Європи – підписання Угоди про Асоціацію із Євросоюзом, то ж саме у цей час так важливо усім молитися, аби Європа нас прийняла”.

За словами Святійшого Патріарха, українцям не варто забувати, що нам є чим поділитися із європейцями, у першу чергу – це нашою духовністю та вірою.

“Перед нами стоїть важливе завдання – зміцнити нашу віру, але віру дієву, справжню, реальну. Усі ми християни, то ж мусимо жити по-християнськи. Цього року ми відзначаємо важливу та пам’ятну дату – 1025-ліття від Дня Хрещення Русі. Закликаю усіх вас не святкувати лише для свята, а згадати ті події, які змінили наше із вами життя, і передували утворенню християнства”, – додав Філарет.

Фото прес-служби ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *