ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрілках руйнується тимчасовий міст через Дністер

|

У селі Стрілки на Старосамбірщині руйнується тимчасовий міст, зведений 2008 року після того, як основний міст був зруйнований паводком. Про це йшлося сьогодні на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, інформує прес-служба Львівської ОДА. 

Як вказує прес-служба, за останні місяці міст почав осідати

За словами директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексія Титаренка, якщо не вжити  відповідних заходів з ремонту моста, то в разі паводку він  буде розмитий: «Загроза руйнуванню моста дійсно велика, і нам сьогодні необхідно вжити всіх заходів з усунення його аварійності», – підкреслив О. Титаренко.

Він додав, що вартість виведення з  аварійного стану цього моста через річку Дністер у с. Стрілки згідно з виготовленою ТзОВ ”Західтрансбуд” проектно-кошторисною документацією становить 224 тис грн.

За підсумками розгляду цього питання заступник голови ОДА Василь Бахмацький доручив керівництву Старосамбірської РДА терміново надати профільним департаментам Львівської ОДА  необхідні матеріали згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету” для їх опрацювання та надання висновків щодо підстав виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *