ОСТАННІ НОВИНИ

На оновлення кінцевого трамваю № 3 пішло близько 40 тис грн.

|

На кінцевій зупинці трамвайного маршруту № 3, що на вул вулиці Княгині Ольги у Львові, завершують роботи із заміни трамвайної зупинки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Всі ремонтні роботи з благоустрою зупинки вже на завершальному етапі, залишилось поставити смітники, зробити освітлення, та замостити бруківкою пішохідний перехід через трамвайну колію.

«Стара зупинка знаходилась в аварійному стані і несла загрозу для людей, які користувались електротранспортом. На сьогоднішній день ситуація, яка є в місті, державі, виділити кошти на заміну цієї зупинки було би складно. Дякуючи бізнес-партнерству, підприємці долучаються до самого міста, вони провели ініціативу і за власні кошти побудували нову, сучасну зупинку, яка є обладнана лавочками, накриттям, буде кіоск для продажів квитків. Тобто вона буде задовольняти всі потреби людей, які будуть користуватись громадським електротранспортом», – повідомив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Він також нагадав, що в цьому році у Франківському районі було зроблено дві зупинки за бюджетні кошти та одну зупинку за спонсорські кошти.

За словами заступника директора ТзОВ «Провесінь» Миколи Гули, саме ця зупинка коштуватиме їм приблизно до 40 тис. грн.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *