ОСТАННІ НОВИНИ

Переатестацію на “Львівводоканалі” проводять не фахівці

|

Депутати міської ради та представників “Львівводоканалу” мають суттєві застереження щодо персонального складу комісії, яка проводить переатестацію працівників зазначеного міського комунального підприємства. Про це інформує прес-служба Львіської міської організації ВО “Свобода”, посилаючись на секретаря постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень Львівської міської ради Андрія Яворського.

За словами А.Яворського, жоден із членів комісії не має профільної освіти “Водопостачання та каналізування” або “Водопостачання та водовідведення”, які є основною спеціалізацією підприємства.

Як повідомив депутат, з 2 вересня 2013 року на комунальному підприємстві “Львівводоканал” відбувається переатестація працівників. “Постає закономірне запитання – на основі яких критеріїв члени атестаційної комісії визначатимуть професійну придатність працівників комунального підприємства, адже самі вони профільної освіти не мають, тому про справжні професійні якості атестованих об`єктивно судити не можуть. Окрім цього, у складі відповідної комісії, як кажуть, немає навіть представника профкому. Немає там ані представників департаменту житлового господарства та інфраструктури, ані представників профільних комісій міської ради” – сказав він.

Депутат припускає, що в цьому випадку “може повторитися сценарій, який мав місце за попереднього керівника “Львівводоканалу”, коли звільняли професійних працівників із багатолітнім стажем, щоби дати місце наближеним до команди Садового. Постійна депутатська комісія з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради докладно вивчатиме процес переатестації , звернеться до керівництва “Львівводоканалу” з вимогою надати інформацію про критерії, перебіг та результати переатестації та не допустить неправомірних дій щодо робітників “Львівводоканалу”, – наголосив Андрій Яворський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *