На Погулянці розпочинає роботу Школа журналістики

|

Школа журналістики, що працює у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини на Погулянці,  відкриває двері для  талановитих  молодих людей від 14 років, які мають бажання освоїти основи журналістської майстерності.  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Основна спеціалізація школи — новини та висвітлення поточних суспільно важливих подій для різних типів медіа. На  заняттях  учні  дізнаються  про  свободу  слова  та  незалежність  ЗМІ, правила комунікації  та  стилістики  в  онлайні,  що  таке  блогінг,  соціальні  мережі в  журналістиці,  тенденції  розвитку  нових  медіа. Учнів навчатимуть писати новини, статті, брати інтерв’ю, робити цікаві репортажі. Після закінчення Школи випускники отримують свідоцтво, яке  є документом про освіту державного зразка.

При Школі журналістики працює також  психологічний клуб «Пізнай себе». Усі охочі можуть відвідувати  тренінги особистісного зростання, що мають на меті розвинути  адекватне розуміння самого себе і здійснити корекцію самооцінки,  розвивати вміння  і потребу  в пізнанні інших людей, формувати життєві плани і коригувати ціннісні орієнтації тощо. Також  у клубі проводять заняття з профорієнтації, розвитку креативності, вирішення конфліктних ситуацій.

Навчання безкоштовне. Школа журналістики працює за адресою: вул. А Вахнянина, 29, 3-ій поверх, каб 305. Запис за співбесідою. Тел. 2750-500.

Фото: moi-portal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *