ОСТАННІ НОВИНИ

Нападника на львівського мера визнано неосудним

|

Відповідно до результатів судово-психіатричної експертизи чоловіка, який 20 липня цього року напав на мера Львова, визнано неосудним.

Про це 2 вересня у коментарі IA ZIK повідомила прес-секретар прокурора Львівської області Мар’яна Гайовська.

За її словами, матеріали кримінального провадження скеровані до суду щодо застосування щодо цього чоловіка заходів примусового медичного характеру – примусового лікування.

Нагадаємо, 20 липня міський голова Львова Андрій Садовий звернувся у Галицький районний відділ міліції та повідомив, що близько 18 години на площі Ринок невідомий наніс йому тілесні ушкодження. Чоловік віком 35-40 років спортивної статури підбіг до мера та завдав йому удар в обличчя.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Після цього звернення правоохоронці розпочали перевірку та слідчі дії.

Близько 22 години 30 хвилин чоловік вже вдруге підбіг до міського голови на перехресті площі Ринок та площі Кафедральної та наніс удар у спину.

Працівники карного розшуку Львівського міського управління міліції відразу затримали нападника. Ним виявився 32-річний львів’янин.

Факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст. 296 ч. 1 КК України (хуліганство).

22 липня суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Встановлено, що він вже неодноразово проходив курс лікування у Львівській обласній психіатричній лікарні і перебував там на обліку.

 Фото: zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *