ОСТАННІ НОВИНИ

П’яні молодики спалили державний прапор України

|

Вчора, 31 серпня, в місті Берегово Закарпатської області четверо п´яних молодиків зняли з флагштока прапор України і підпалили його в декількох місцях. Про це «Коментарям» повідомили в прес – службі ВО «Свобода».

«У місті Берегово на Закарпатті було скоєно наругу над Державним Прапором України. Зловмисники зняли прапор з флагштока і підпалили його в декількох місцях» , – повідомили в партії.

Прапор висів біля міського офісу партії на вулиці Ференца Раконці на висоті 4-5 метрів. Після того, як вандали підпалили прапор, вони повісили його на дереві поряд з офісом націоналістів.

У «Свободі» вимагали від міліції терміново розслідувати злочин, який стався 31 серпня, і покарати винуватців наруги над державним прапором.

«Що і кому намагалися довести злочинці наругою над символом держави, в якій вони ж і живуть, – для мене незрозуміло. Ці люди – як перекотиполе: у них відсутні будь моральні цінності. Мені їх щиро шкода» , – заявив голова районної організації партії Василь Вовкунович.

Як з´ясувалося під час розслідування інциденту, четверо п´яних молодиків віком 16-23 роки залізли один на одного і зняли прапор, щоб підпалити його.

Міліція з´ясувала особистості винуватців наруги над державним символом протягом доби. Вони виявилися жителями одного з сусідніх сіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *