ОСТАННІ НОВИНИ

Тільки дев’ять міст Львівщини є на картах Яндексу

|

На http://maps.yandex.ua з`явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут, пише Щоденний Львів

Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та районного значення з різних регіонів країни. Надалі Яндекс періодично оновлюватиме та доповнюватиме карти, щоб підтримувати їх в актуальному стані. Важливу роль у цьому процесі відіграють самі користувачі, які надсилають повідомлення про зміни в міському ландшафті.
Усі нові карти виконано в новому дизайні. Він дозволяє легко прочитувати інформацію завдяки контрастним кольорам, тонкому промальовуванню мережі доріг та увазі до деталей. Так, назви районів зараз можна побачити навіть у дрібному масштабі, а складні автомобільні розв`язки детально промальовані.
Загалом на Яндекс.Картах тепер зібрано 122 детальні схеми міст України, у тому числі Львова, Винників, Дрогобича, Моршина, Стрия і Трускавця. Сервіс доступний і на maps.yandex.ua, і в мобільній програмі Яндекс.Карти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *