ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться престижний міжнародний турнір з тенісу TE3 Lviv Open

|

У Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) пройде четвертий міжнародний юнацький турнір з тенісу ТЕ3 Lviv Open. Про це повідомляє прес-служба Федерації тенісу Львівщини.

За словами президента Федерації тенісу Львівщини Володимира Бербеки, участь у традиційному турнірі третьої категорії візьмуть юнаки та дівчата до 14-ти років.

«До Львова приїдуть юні тенісисти з восьми країн Європи, а також з різних куточків України, – каже Володимир Євгенович. – Свою участь у змаганнях, окрім наших тенісистів, підтвердили спортсмени з Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, Узбекистану, Казахстану, Швейцарії та Німеччини. Очікується, що в основних сітках одиночного розряду зіграє 8-10 львів’ян».

Матчі кваліфікаційного турніру триватимуть з 31-ого серпня до 1-ого вересня. Тенісні баталії в основних сітках одиночного турніру пройдуть з 2-ого по 8-е вересня. За головні призи змагатимуться понад сто юних тенісистів. Усі поєдинки відбуватимуться на відкритих кортах палацу спорту «Україна».

Фото: Vau.lviv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *