ОСТАННІ НОВИНИ

Чех вбив дружину-українку та втік

|

За інформацією Посольства України в Чеській Республіці, 28 серпня у місті Пльзень було вбито 38-річну громадянку України. Смерть настала внаслідок ножових поранень, які завдав її чоловік, громадянин Чеської Республіки. Як повідомили УНІАН у Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України, справу розслідує Генеральна інспекція органів безпеки Чеської Республіки (ГІОБ).  

На цей час органами поліції та ГІОБ вживаються оперативні заходи щодо пошуку та затримання злочинця. Тіло громадянки України перевезли до Пльзенської факультетської клініки для проведення судово-медичної експертизи.

Консульським відділом Посольства України в Чеській Республіці невідкладно встановлено зв`язок з родичами загиблої громадянки. Їм буде надаватись вся можлива консульська допомога, необхідна для безперешкодного перевезення тіла громадянки в Україну для поховання. Посольство України звернулось до чеської сторони з проханням вжити всіх необхідних заходів з метою затримання особи, винної у смерті громадянки України, та проведення повного, всебічного та об`єктивного розслідування у справі.

Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС України та Посольства України в Чеській Республіці.

Фото: Вodyguardsonline 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *