ОСТАННІ НОВИНИ

Матір, котра довела своїх дітей до напівсмерті, визнано неосудною

|

Завершилась психолого-психіатрична експертиза щодо батьків, які утримували своїх дітей в антисанітарних умовах. Згідно з висновками експертизи, матір цих дітей визнано неосудною. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Подальше досудове розслідування стосовно неї триватиме, згідно з нормами Кримінального процесуального кодексу щодо застосування примусових заходів медичного характеру.
Водночас батько хлопчиків жодним психічним захворюванням не страждає. Відтак за невиконання обов’язків по догляду за дітьми йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Наразі прокуратурою Личаківського району вживаються заходи з метою прийняття остаточного процесуального рішення у вказаному провадженні та вирішення питання щодо скерування його до суду.

Нагадаємо, прокуратурою Личаківського району Львова виявлено факт злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми батьками двох неповнолітніх хлопчиків, віком 15 та 6 років. Останні мешкали в антисанітарних умовах, які є загрозливими для їх життя та здоров’я та не відвідували навчальних закладів. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *