ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові турист залишає від 100 до 400 євро

|

Сьогодні до Львова приїхали 22 представники туристичних організацій Вроцлава. Після зустрічі у форматі презентацій учасники відвідають воркшоп для обміну контактами та укладання угод для подальшої співпраці, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сьогоднішня зустріч корисна тим, що вона має практичний зміст. Ми знайомимо людей, які займаються привозом туристів у Вроцлаві та у Львові. Тобто ми налагоджуємо канал комунікації двох міст.

Для збільшення потоку туристів Львову дуже важливо робити прагматичні кроки, тобто в туристичних путівниках у Вроцлаві має з’явитися тур до нашого міста. Тому сьогодні кінцевим результатом зустрічі мають стати прагматичні цінові пакети про Львів для вроцлавчан і навпаки. Більше того, якщо ми налагодимо хорошу співпрацю з туристичними операторами Вроцлава – це буде ще один крок до покращення авіа- та залізничного сполучення між нашими містами», – зазначив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».

Нагадаємо, станом на минулий рік Львів відвідали 1,4 млн туристів. За прогнозами, цьогоріч ця цифра збільшиться до 1,9 млн туристів. Приїжджаючи, турист залишає в місті від 100 доларів до 400 євро. За останні 2 роки у Львові створено 10 тис робочих місць лише в сфері індустрії ділової гостинності, тобто туризму.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *