ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей з особливими потребами вчать виготовляти ляльки-мотанки

|

Упродовж трьох днів, 20-22 серпня, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок для дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних родин. Заходи відбудуться за адресами: Львівська обласна спеціалізована дитяча лікарня (вул. Дністерська,27), дитяча бібліотека №22 (вул. Петлюри,41), дитяча бібліотека №15 (вул. Повітряна,88). Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Під час заходів соціальні фахівці розкажуть своїм підопічним історію виготовлення та крок за кроком продемонструють техніки виконання однієї з найдавніших українських іграшок із символікою – ляльки-мотанки.

«Ми прагнемо прищепити дітям почуття патріотизму через долучення до давнього українського мистецтва – виготовлення ляльок-мотанок. Окрім цього, підбір різноманітних тканин та технік для створення ляльки спонукатиме дітей аналізувати форми і пропорції, тим самим розвиваючи художні здібності та логічне мислення», – каже Олександра Шустикевич, начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *