ОСТАННІ НОВИНИ

Кубіва забрала «швидка» після подій під Київрадою

|

Народного депутата від Львівщини Степана Кубіва забрала «швидка» після подій під Київрадою, пише LB.

Народного депутата від фракції “Батьківщина” Степана Кубіва госпіталізували після бійки між міліцією і депутатами біля будівлі Київради, заявив журналістам лідер фракції Арсеній Яценюк.
“Міліція била кийками депутатів. Зараз Степана Кубіва вже забрала швидка до лікарні”, – сказав він.

При цьому Яценюк зазначив, що інші потерпілі депутати, чисто по-чоловічому, відмовляються від госпіталізації, але всі вони з забоями.

Він також підкреслив, що опозиція має намір розібратися, хто давав вказівку міліціонерам не виконувати закон про статус народного депутата і наносити тілесні ушкодження.

Нагадаємо, раніше Яценюк заявив, що пошкодження отримали депутати Ради від “Батьківщини” Андрій Іванчук, Степан Кубів, Віталій Ярема та депутат від фракції “Свобода” Едуард Леонов.

Нагадаємо, сьогодні відбулася сесія Київради, яка за 11 хвилин розглянула всі питання. Перед будівлею КМДА сталася бійка між депутатами від опозиції та правоохоронцями.

Депутати від опозиції намагалися потрапити в будівлю, розбивши вікно.

До народного депутата від «Батьківщини» Степана Кубіва приїхала «швидка допомога». У нього діагностують сильне забиття живота і є підозра на перелом ребер.

Нардепу Роману Чернезі також надавали першу допомогу лікарі «швидкої». За інформацією його колеги Ірини Геращенко, Чернегу в приміщенні Київради побив «Беркут», «його тягли, щоб викинути з Київради».

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *