ОСТАННІ НОВИНИ

Мельник виїхав до Білорусі з паспортом брата

|

Колишній ректор Податкового університету Петро Мельник ще 9 серпня виїхав до Білорусь за паспортом свого брата. Про це йдеться в документі прикордонних служб, оприлюдненому виданням «Gazeta.ua».

При цьому з України Мельник виїжджав з паспортом свого брата, в Білорусь заїжджав під власним документом.

Також в документі йдеться, що о 3:15 9 серпня до українського автомобільного пропускного пункту «Городище» під´їхав автомобіль ВАЗ – 2105. За кермом авто був його власник Петро Гриневич. Екс-ректор нібито був на пасажирському сидінні. До лінії контролю автомобіль проїхав через «зелений» коридор.

Чоловіки отримали контрольний талон і за три хвилини пройшли митний контроль. О 3:20 вони були вже на лінії паспортного контролю. Там Петро Гриневич показав свій паспорт, а Петро Мельник – паспорт брата. В українських прикордонників не виникло сумнівів у достовірності документів.

О 3:25 ВАЗ з Петром Гриневичем і Петром Мельником виїхав з контрольно-пропускного пункту «Городище» у напрямку Республіки Білорусь. О 5:06 вони приїхали до білоруського пропускного пункту «Верхній Теребежов» і надали необхідні для в’їзду документи інспекторам Пінського прикордонного загону. Обидва – вже власні паспорти. На той момент Петро Мельник ще не був оголошений в розшук.

Як повідомляли «Коментарі», Мельник був затриманий 27 липня в своєму робочому кабінеті при отриманні хабара. 7 серпня на екс-ректора, якому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, наділи електронний браслет. Однак Мельник зняв браслет і зник. Після чого він був оголошений в міжнародний розшук на території 190 країн – членів Інтерполу.

Напередодні стало відомо, що у разі упіймання Мельника випустять під заставу в 23 млн  гривень.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *