ОСТАННІ НОВИНИ

Турківський Отелло зарізав дружину, а потім і себе

|

Як інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, повідомлення про цю трагічну подію надійшла до турківських правоохоронців ввечері 13 серпня 2013 року. На номер телефону 102  зателефонувала жителька одного зі сіл району і повідомила, що в житловому будинку виявила тіла своєї доньки та зятя.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що чоловік іноді розпивав алкогольні напої, після чого вчиняв сварки зі своєю дружиною. Передостанню сварку чолов’яга  затіяв у неділю, 11 серпня – “під шофе” він погрожував дружині ножем, однак тоді їй вдалося втекти від дебошира.

Схожий конфлікт відбувся і вчора, 13 серпня. Чоловік, який разом зі своєю дружиною проживав у будинку тещі, почав панікувати з приводу затримання на роботі своєї коханої. Як стверджують очевидці, останній її часом ревнував, хоча видимих підстав для цього не було. Отож, через запізнення жінки 52-річний чоловік почав знову ревнувати та здіймати галас у будинку, заявляючи тещі, що її доньці, коли та повернеться додому, буде непереливки.

Старенька, яка є інвалідом, не витримала такого тиску і пішла у господарську будівлю – поратися по господарству. Не минуло й 15 хвилин, як пенсіонерка почула крики своєї доньки, які долинали з будинку. Зайшовши в оселю, бабуся побачила жахливу картину – на підлозі лежали тіла її доньки та зятя з ножовими пораненнями.

Слідчі попередньо встановили, що спершу чоловік наніс смертельні ножові поранення своїй дружині, після чого скоїв самогубство. Попри те, слідство у цій справі триває. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

 

Фото: Shutterstock

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *