ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт доріг наступного року хочуть 10 мільярдів

|

Держагентство автомобільних доріг «Укравтодор» має намір виділити 10,3 млрд грн. на ремонт 7,7 тис. кілометрів автодоріг в 2014 році. Про це заявив голова Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор» Євген Прусенко, передають «Українські новини».

Зокрема, за словами голови «Укравтодору», 5,3 млрд грн  буде витрачено на ремонт 3,6 тис. км доріг загального користування місцевого значення.

При цьому на 3 тис. кілометрів таких автодоріг буде накладено тонкошарове покриття, яке тільки тимчасово дозволить уникнути проблеми ямковості.

Ще 5 млрд  грн  плануть витратити на ремонт 4,1 тис. км доріг комунальної власності.

Як повідомляли «Коментарі», Міністерство інфраструктури і «Укравтодор» планують знайти інвесторів для розвитку автомобільних доріг України. Орієнтовна вартість наявних на даний момент проектів становить близько 63,8 млрд  гривень. Також триває пошук можливостей для залучення не тільки міжнародного, але й вітчизняного приватного капіталу в розвиток доріг на умовах концесії. Як повідомлялося, «Укравтодор» вже підготував 7 проектів будівництва нових доріг, які найближчим часом будуть виставлені на концесійні конкурси.

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *