ОСТАННІ НОВИНИ

Бабусю-небіжчицю тиждень не можуть вивезти з квартири у Львові

|

Тиждень у львівській квартирі під замком лежить небіжчик. Як інформує ІА ZIK, cусіди, мешканці будинку на вулиці Виговського, просять втрутитися – і поховати самотню бабусю. Та забрати тіло бідолашної – нікому.

Чому жодна із служб не реагує на звернення людей, з’ясовували журналісти перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK.

Востаннє самотню жінку бачили живою ще 18 липня, відтоді у її квартирі горить світло та тече вода з кранів, а вже тиждень з помешкання чути ядучий трупний запах. 

Коли 80-річна бабуся перестала виходити на люди, сусіди подумали: захворіла. Довго намагалися достукатися до самотньої жінки, та все марно. Міліцію викликали, коли з-під дверей почав доноситися їдкий запах. Ті ж заявили: без згоди родичів не можуть зайти в квартиру. Чи можуть правоохоронці виламати двері, вирішують зараз у Залізничному районному суді. На це можуть піти тижні. А запах тим часом у під’їзді стає нестерпним…

«Ми не можемо добитися, щоб хтось відчинив квартиру, нам постійно відмовляють. «Швидка» відмовляє, бо потрібна присутність міліції, міліція шукає родичів…», – говорить сусідка померлої Тетяна Сивик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *