ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати звернулись до правоохоронців з приводу виявлених порушень на АТП №1

|

Депутати Львівської міської ради-члени тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності ЛК АТП № 1 надіслали листи до правоохоронних та контролюючих  органів з звітом про порушення, виявлені при перевірці підприємства. Про це інформує прес-служба ЛКО Народного Руху України.

Відповідного листа за підписом голови комісії Валерія Веремчука було скеровано до департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю, відділення УМВС України на Львівські залізниці, Територіальній державній ї інспекції  з питань праці у Львівські області, Держфінінспекції у Львівські області, управлінню Укртрансінспекції у Львівські області та прокурору м. Львова.

У листі депутати відзначають, що за результатами проведеної роботи, тимчасовою контрольною комісією оформлено звіт, який був заслуханий на сесії міськради 18 липня. За наслідком розгляду даного звіту, депутати прийняли Ухвалу, згідно якої вирішено скерувати звіт тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності ЛК АТП № 1 у відповідні правоохоронні і контролюючі органи з метою проведення перевірки обставин, викладених у звіті, та притягнення винних осіб до відповідальності.

Однак зауваженнями міського голови м. Львова дію ухвали зупинено, матеріали перевірки тимчасової контрольної комісії на адресу правоохоронних та інших контролюючих органів не направлено.

«Враховуючи наведене, на виконання Ухвали Львівської міської ради,  направляємо Вам для розгляду та вжиття заходів в межах компетенції, визначеної чинним законодавством України», – йдеться у листі-зверненні.

«Міський голова і далі намагається провадити політику саботування рішень депутатського корпусу щодо діяльності АТП №1. Керуючись суто формальними, бюрократичними причинами, він робить усе можливе, аби не виконувати рішення міської ради щодо усунення правопорушень та звільнення керівника підприємства. Натомість, пан Садовий усіляко намагається продовжити функціонування тіньових схем на цьому підприємстві. У звіті комісія вказує, що щодня на підприємстві обертаються близько 200 тисяч гривень необлікованої готівки. Відповідно, можна порахувати в яку суму обходиться місту кожен день такого тихого саботажу у виконанні мера міста.

Тому ми змушені робити те, що так вперто відмовляється  робити міський голова – звертатись до відповідних контролюючих та правоохоронних органів та просити їх припинити ті неподобства, що кояться на цьому підприємстві», – підкреслив депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *