ОСТАННІ НОВИНИ

За порно з неповнолітніми в нічному клубі Коблево звільнили весь персонал

|

За порно з неповнолітніми у нічному клубі Коблево звільнили весь персонал закладу.

Скандальний ролик, в якому підлітки в нічному клубі Коблево «Роза вітрів» займаються сексом, був знятий ще в 2009-2010 році. Про це заявила начальниця сектору зв`язків з громадськістю МВС України в Миколаївській області Ольга Передеренко, пише Newsru.ua з посиланням на «Сегодня».

«Як тільки в Інтернеті з`явилася ця інформація, місцева Бережанська міліція виїхала до закладу, щоб все перевірити. Було встановлено, що це відео 2009 або 2010 року. На той момент, коли був проведений цей захід, особисто господарем цього клубу відразу ж були вжиті відповідні заходи – він звільнив всю зміну персоналу, яка тоді обслуговувала відвідувачів. І тоді ж це відео було видалено з Мережі. Зараз воно якимось чином з`явилося знову, – хтось знайшов його і виклав”, – розповіла Передеренко.

За її словами, інформація про те, що в цій порнографії брали участь неповнолітні, поки не підтверджена.

«Зараз з`ясувати це не зовсім реально. Взагалі, має бути заява від кого-небудь, щоб можна було визначити кваліфікацію по даному випадку – чи є там неповнолітні, чи були хуліганські дії або що це порнографія. Інформація внесена до єдиного реєстру і триває розгляд», – зазначила Передеренко.

Нагадаємо, що продовж останнього часу соціальними мережами облетіло відео «з полуничкою», де миколаївські підлітки злягалися на дискотеці в Коблево за 200 гривень.
Відповідне відео викладене в соціальній мережі “ВКонтакте” користувачем з прекрасного міста корабелів, пише сайт 0512 .
Так, в нічному клубі Коблево «Роза вітрів» ночами, як виявилося, відбуваються дуже цікаві заходи: відвідувачі закладу роздягаються до гола за гроші, а потім ще й злягаються на сцені.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *