ОСТАННІ НОВИНИ

Фонтан у центрі Львова перетворився на міні-гейзер

|

Через поламані форсунки водограй на площі перед Оперним театром втратив свою привабливість. Підрядник, який до цього часу обслуговував фонтан, не має коштів, аби відновити одну з головних окрас Львова.

Уже близько кількох місяців центральний фонтан перебуває у занедбаному стані. У ньому плаває сміття, а також не працюють форсунки. Часто до водограю навідуються безхатьки, щоб попрати у ньому свій одяг. Не шкодують фонтан і львів`яни, які у спекотну погоду перетворюють його на ставок. Підрядник, який мав би стежити за водограєм, розводить руками, мовляв, не має грошей, пише 20 хвилин.

«Таке враження, що це не фонтан, а просто десь трубу прорвало. Ще й брудний та неохайний», – зауважила жінка, яка хотіла сфотографувати дочку на фоні водограю.

У Галицькій районній адміністрації запевняють, що за два-три тижні фонтан перед Оперним театром матиме нового підрядника, який, власне, проведе технічне обстеження та повністю відновить водограй.

«Оскільки попередній підрядник виявися недобросовісним, ми з ним розірвали угоду і оголосили тендер на нову підрядну організацію. Наразі заявки подали три підрядника. Найближчим часом оголосимо переможця», – розповів Микола Захарків, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

 

 Фото, відео: 20 хвилин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *