ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники СБУ викрили земельну аферу на 1 млн. 600 тис. грн

|

Співробітники Служби безпеки України викрили факт зловживання службовим становищем у сфері земельних відносин посадовими особами управління Держкомзему в місті Самбір Львівської області та відділу архітектури і містобудування виконавчого комітету Самбірської міської ради. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Посадовці підозрюються у внесенні завідомо неправдивих відомостей у документи із землеустрою, на підставі яких рішенням Самбірської міської ради місцевим жителям надано земельні ділянки площею1 гектару парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Самбірський парк», що перебуває під державною охороною. Ці земельні ділянки були безоплатно надані фізичним особам у приватну власність під забудову. За експертною оцінкою сукупна вартість вказаних земельних ділянок становить понад 1 млн. 600 тис. гривень.

У червні цього року слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *