ОСТАННІ НОВИНИ

Медики стверджують, що епідемії менінгіту немає, однак загрозлива тенденція зберігається

|

У Львівській області немає епідемії менінгіту. У цьому запевняє головний державний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«На сьогодні спостерігається підвищена захворюваність на ентеровірусну інфекцію, але про епідемію говорити немає підстав», – сказав Р.Павлів.

Зазначимо, що упродовж липня в області на ентеровірусну інфекцію захворіло 40 осіб, з них в Буському районі  – 23.

Про це йшлося сьогодні, 29 липня, на нараді щодо обговорення підсумків роботи спеціальної комісії з вивчення епідситуації у Буському районі.

Голова комісії з вивчення епідситуації у Буському районі Наталія Тімко розповіла про результати та підсумки роботи комісії в районі.

Так, за її словами, станом на сьогодні у Буському районі захворіло 23 особи, однак жодних ознак спорідненості чи єдиного центру спілкування між хворими не виявлено.

«З географічної точки зору про епідемію говорити рано, адже всі хворі є з різних куточків району і спільного місця зараження в них немає. На сьогодні госпіталізовані отримують повноцінне лікування, їхній стан не загрожує життю. 4 особи вже виписали з лікарні», – поінформувала Н.Тімко.

Зазначимо, що компетентні служби працюють над  ідентифікацією збудника хвороби.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *