ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській «Батьківщині» чергові пертурбації

|

Відбулось засідання бюро Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». Основною темою засідання стали  процеси задекларовані під час об’єднавчого з’їзду  «Батьківщини». Про це повідомляє прес-служба львівської «Батьківщини».

Участь у засіданні бюро взяв куратор Львівської області від ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, народні депутати України Степан Кубів, Андрій Парубій, Ігор Васюник, Лідія Котеляк.

Під час засідання бюро Степана Кубіва та Олега Баса було введено до складу бюро ЛОПО ВО «Батьківщина».

На засіданні бюро ухвалено рішення про прийняття до лав ВО «Батьківщина» сімох депутатів Львівської обласної ради: Ю. Вереса,  І.Криськіва, С. Ясницького, О.Рісного, Б.Чечотки, Г.Костюк, Б.Сидорака. Заяви від окремих депутатів ЛОР про вступ до ВО «Батьківщина» надійшли у відповідні територіальні партійні організації ВО «Батьківщина» у Львівській області. Також членом ВО «Батьківщина» став Олег Бас (колишній голова Львівської обласної організації ПРП).

Відповідно до рішення про утворення фракції «Батьківщина» у ЛОР, яке було прийнятого на розширеному засіданні бюро партійної організації 13 липня, засідання бюро 25 липня ухвалило низку рішень щодо організаційних питань діяльності фракції у Львівській обласній раді.

Відповідно до рішення бюро головою фракції ВО «Батьківщина» у ЛОР обрано Миколу Кадикало. Його ж було обрано першим заступником голови ЛОПО ВО «Батьківщина», заступником з агітаційно-пропагандистської роботи – Олега Баса.

Рішенням бюро з його складу виведено Лідію Котеляк. Відповідне рішення бюро ухвалило у зв’язку із тим, що на з’їзді ВО «Батьківщина» її було обрано до складу Центральної контрольно-ревізійної комісії партії. Відповідно до роз’яснень голови згаданої комісії, народного депутата України Романа Забзалюка, член згаданої комісії не може поєднувати таку посаду з членством у бюро територіальної партійної організації. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *