ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні зареєстрували майже 600 тис об’єктів нерухомості

|

У першому півріччі нинішнього року до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 586 368 записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості. Про це повідомляє прес-служба відомства

При цьому, найбільші показники реєстрації нерухомості – на Донеччині. Там зафіксовані 67 374 записи про реєстрацію житла. На другому місці – Київ, де до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 54 865 записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості, далі ідуть Дніпропетровська та Харківська області – 51 415 та 37 744 відповідно.

Найменше житлової нерухомості з початку року зареєстровано у Закарпатській та Чернівецькій областях. Там до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено 7 179 та 7 677 записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості відповідно.

Як зазначалося раніше, у квітні до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно було внесено 129 339 записів про реєстрацію прав власності на об’єкти житлової нерухомості по всій Україні. Це найбільший показник за результатами першого півріччя нинішнього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *