ОСТАННІ НОВИНИ

Двадцять чотири учасники табору вписали свої імена в Золоту книгу тверезості

|

Двадцять чотири учасники табору «Тверезість душі – ознака святості» склали присягу відречення від алкоголю, повідомляє департамент інформації УГКЦ

15-19 липня в Яремчі на Івано-Франківщині відбувся дитячий християнський табір “Тверезість душі – ознака святості”. Табір провели представники Руху УГКЦ “За тверезість життя” спільно з Коломийсько-Чернівецькою єпархією УГКЦ. Про це повідомив о. Роман Кіцелюк.

Протягом п’яти днів вихователі табору о. Ярослав Стеф’юк та о. Роман Кіцелюк, терапевт узалежнень п. Роман Прочко, два психологи та  волонтери намагалася створити атмосферу, в якій кожна дитина  відчула б себе вартісною в цьому світі.

Кожен день розпочинався Божественною Літургією, а далі були науки, терапевтичні ігри, перегляд фільмів, конкурси, козацькі забави, походи на водоспад, до лісу та на річку і робота в групах. На заняттях діти вчилися не боятися говорити про свої почуття, емоції та переживання, мріяти, ставити перед собою цілі, визначати і долати перешкоди до їх здійснення.

Завдяки духовним наукам священики старалися донести правду про Бога, щоб кожна дитина пам’ятала, що вона є люблена Тим, який її ніколи не покине, не зрадить і допоможе їй віднайти правдиву дорогу у своєму житті.

Найважливіше, що за ці дні дітям і молоді старалися розкрити правду про алкоголь та його згубну дію на дух, душу і тіло поодиноких людей та всього суспільства. Наприкінці 24 учасники табору добровільно склали присягу відречення від алкоголю в намірі близьких чи знайомих людей, які вражені цією бідою, та вписали свої імена в Золоту книгу тверезості.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *