ОСТАННІ НОВИНИ

У Міграційній службі запевняють, що вирішили проблему з закордонними паспортами

|

Станом на 22 липня в усі регіони України відвантажена остання партія термінових закордонних паспортів (термін оформлення протягом 10 днів)

Таким чином, оформлення та видача таких документів здійснюється в штатному режимі, повідомили «Коментарям» у прес-службі Державної міграційної службі.

«Як очікується, за умови надходження достатньої кількості бланків від ДП «Поліграфкомбінат «Україна», найближчим часом будуть ліквідовані затримки у видачі паспортів у «звичайному» режимі, тобто у 30-денний термін», – йдеться в повідомленні Держміграції.

У відомстві також зазначають, що станом на 22 липня черги для подання заяв на оформлення паспортів для виїзду за кордон, а також на отримання документів у територіальних підрозділах ДМС України практично відсутні.

Як повідомляли «Коментарі», проблеми з видачею закордонних паспортів почалися ще в середині червня. Пізніше в Держміграційної службі заявляли, що З 9 липня поліграфкомбінат «Україна» почав відвантаження бланків закордонних паспортів, а з 10 липня буде розпочато відвантаження готових паспортів до регіонів.

Крім того, проблеми, що виникли з друком закордонних паспортів, торкнулися 11 тис. українців, які проживають за кордоном. Значна їх частина стали порушниками в країні перебування.

Джерело фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *