ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» здобувають перше очко в чемпіонаті

|

Футболісти львівських «Карпат» у другому турі чемпіонату України добилися виїзної нічиєї на полі донецького «Металурга» – 1:1.

Гра пройшла у нервовій боротьбі і без особливих моментів. У першому таймі варто згадати хіба що сейв Романа Підківки, який якимось дивом зумів витягнути м’яч практично з лінії воріт після удару впритул Моралеса.

У другому таймі гра пішла жвавіше. Вже На 49-й хвилині  м’яч таки опинився у воротах «Карпат», але суддя вирішив, що гравці  «Металурга» забивали  гол з порушенням правил.

А на 66-й хвилині прийшла черга львівських футболістів. Цього разу все було за правилами. Гладкий вивів у вільну зону Ксьонза, той навісив у карний майданчик і той же Гладкий головою пробив у незахищений кут воріт.

Радість «Карпат» тривала недовго. «Металург» притис львів’ян до воріт і на 74-й хвилинв таки втілив свою територіальну перевагу в результат. Донеччани просто продавили оборону «Карпат» і Дімітров розстріляв ворота Підківки.

Завершення матчу пройшло в атаках «Металурга», але «карпатівці» вистояли, здобувши перше очко в новому чемпіонаті України і дещо реабілітувавши себе після домашньої поразки від «Ворскли». Наступнугру львівський клуб проведе з київським «Арсеналом». Матч відбудеться у Львові, у суботу, 27 липня.

«Як мінімум на одне очко ми заслужили. Сподіваюся, ми будемо працювати і битися на футбольному полі, як леви. У мене претензій по самовіддачі і бажанню гравців немає. Ми заробили очко в матчі з сильною командою, учасником єврокубків» – так прокоментував сьогоднішню гру головний тренер «Карпат» Олександр Севідов.

«Карпати» грали у наступному складі: Підківка, Федорчук, Пластун, Гітченко, Пашаєв, Ґодвін (Васін, 65), Ткачук, Голодюк, Бартуловіч, Ксьонз (Зеньов, 83), Гладкий (Бохашвілі, 90+2).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *