ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці натякнули Садовому, що можуть його посунути

|

Депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук нагадав міському голові Андрію Садовому норми регламенту і натякнув, що депутати можуть його “посунути” з крісла головуючого на сесії, передає кореспондент “Львівського порталу”.

Андрію Івановичу, ви тільки недавно читали регламент, але все забули. Головуючий не має права викликати на виступ з трибуни чиновників без рішення сесії. Чиновники можуть лише зачитати документ, а не виступати перед депутатами” – заявив Мельничук після емоційного виступу голови Сихівської райадміністрації Ірини Маруняк, яка стала “на захист міського голови”, наполягаючи на виділення додаткових коштів працівникам жеків.

Також Мельничук попросив міського голову коректніше висловлювати свої звертання до депутатів. “Ви не маєте права на подібні репліки, якими намагаєтеся образити депутатів. Ви намагаєтесь перетворити найвищий законодавчий орган міста на балаган і базар. Деколи ви забуваєте, що ми рішенням сесії можемо змінити головуючого. І ще наостанок порада — не ховайтеся за спинами чиновників жіночої статі” – заявив Мельничук.

На сесії триває бурхлива дискусія щодо виділення 15 мільйонів на прибирання. Це третє питання в порядку денного із майже 150.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *