ОСТАННІ НОВИНИ

Дитяче Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада у Києві

|

Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада. Право прийняти конкурс виборов Київ. Свято пройде у Національному палаці “Україна”. Про це УНН повідомили у прес-службі Європейської мовної асоціації.

За словами виконавчого супервайзера Євробачення Владислава Яковлєва, цього року буде декілька новацій у шоу. Зокрема, запроваджуються друга та третя премії конкурсу.

Українська співачка Анастасія Петрик, яка виграла дитяче Євробачення-2012 з піснею “Небо”, повернеться цього року на конкурс.

Двогодинний конкурс для глядачів транслюватиметься в прямому ефірі 30 листопада 2013. Конкурсанти виконають на очах у мільйонів телеглядачів по одній пісні, а переможця оберуть голосуванням журі і глядачів з країн-учасниць.

Інтерес з боку мовників по всій Європі залишається високим. Деякі з них вже завершили процес відбору, а інші в даний час шукають виконавця у віці від 10 до 15 років, який візьме на себе честь представляти свою країну.

Конкурс відкритий виключно для мовників, які є членами Європейської мовної спілки. Дата закриття для подачі конкурсних робіт є п`ятниця 16 серпня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *