ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця архбудконтролю затримали за хабар у майже 200 тисяч

|

Як інформує прес-служба УСБУ у Львівській області, посадовець вимагав гроші від представника однієї з будівельних компаній Львівщини за незастосування стосовно фірми штрафних санкцій за порушення вимог законодавства у сфері містобудування. Гроші повинен був отримати посередник, у ролі якого виступав його знайомий.

11 липня у рамках кримінального провадження у Львові правоохоронці затримали посередника «на гарячому» під час одержання «хабара» у розмірі 170 000гривень та 2 500 доларів США. Одразу після цього було затримано і посадовця Інспекції.

За матеріалами СБУ  органами міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі затримані перебувають під вартою.

Фото: PHK 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *