ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА хвалиться, що оздоровила вже 125 тисяч дітей

|

Оздоровлення та відпочинок дітей на Львівщині триває згідно із планом. Станом на 1 липня 2013 року в області оздоровлено 125 тисяч дітей.

Про це на прес-конференції  повідомила виконувач обов’язків начальника управління сім’ї та молоді департаменту освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА Олена Кондрат, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Скарг від батьків на відпочинок та оздоровлення дітей від батьків Львівщини у ОДА не надходило. Станом на 1 липня 125 тисяч дітей отримали оздоровлення та відпочинок», – повідомила Олена Кондрат.

Вона також додала, що до заїзду дітей усі заклади відпочинку та оздоровлення пройшли перевірки Держргірпромнагляду та Держсанепідслужби.

«Цього року уряд ставить нам вимогу, що 70% дітей шкільного віку повинні бути оздоровлені та повинні отримати відпочинок. В області 11 мільйонів на відпочинок дітей виділив Фонд соціального страхування, а загалом на оздоровлення дітей Львівщини у 2013 року передбачено 70 мільйонів гривень, зокрема 12 мільйонів гривень – із обласного бюджету, 15 мільйонів гривень – із міських та районних бюджетів. Решта коштів – це залучені кошти та кошти батьків», – розповіла О.Кондрат.

Вона також додала, що діти отримають оздоровлення та відпочинок у 943 закладах, лише 30 з яких є стаціонарними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *