ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця стверджує, що на 23 серпня у продажі є понад 3 тис квитків у бік заходу України

|

Для задоволення попиту пасажирів на перевезення найбільш затребуваним видом транспорту на 23 серпня у напрямку Західної України запропоновано понад 16 тис. місць. Наразі у вільному продажу залишається 3136 місць із різних куточків нашої країни. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Зокрема, у вільному продажу на 23 серпня зі столиці до Львова залишаються місця у поїздах: №111 Харків – Львів (29 плацкартних місць), №99 Київ – Ужгород (купе – 17 місць, плацкартних – 28 місць), №141 Київ – Львів (класу люкс – 8 місць, купе – 52 та плацкартних – 22 місця), №81 Київ – Ужгород (купе – 3 місця, плацкартних – 16 місць), №43 Київ – Івано-Франківськ (6 плацкартних місць), №13 Київ – Ужгород (2 плацкартних місця), №40 Київ – Трускавець (17 місць купе), №143 Київ – Івано-Франківськ (1 місце купе), №91 Київ – Львів (класу люкс – 18 місць та купе – 39 місць) та швидкісний електропоїзд категорії Інтерсіті+ Київ – Львів (1-го класу – 168 місць, 2-го – 402 місця). 

Укрзалізниця постійно аналізує попит на пасажирські перевезення в усіх напрямках. За результатами проведеного моніторингу приймаються рішення щодо можливості збільшення до максимально допустимої кількості вагонів у складі поїзда.

Інформація щодо наявності вільних місць у поїздах, вартість проїзду, часу відправлення поїзда зі станції та маршрут його курсування доступна для перегляду у будь-який час у офіційній Online системі бронювання і продажу квитків http://booking.uz.gov.ua/

Інформація у режимі реального часу. Кожен бажаючий може перевірити наявність квитків та здійснити покупку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *