ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка побореться за вихід до фіналу дитячого Євробачення

|

15-річна львів’янка увійшла  у двадцятку найкращих серед  юних співаків в Україні. Яна Гурульова стала фіналісткою національного відбору Дитячого конкурсу «Євробачення-2013». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. За 2 тижні у Криму відбудеться фінал, де львів’янка із власною піснею боротиметься за право представляти Україну. 

«Наразі я є  фіналісткою національного відбору.. На відборах я співала пісню «Вітер» і буду продовжувати її співати. Музику до неї написав Андрій Марусич, а слова – я. Коли ти слухаєш цю пісню, то розумієш, що вона саме з України», – розповідає Яна Гурульова, фіналістка національного відбору Міжнародного дитячого конкурсу «Євробачення-2013».

З 15 липня фіналісти  будуть удосконалювати пісенну майстерність у дитячому центрі «Артек». У цьому їм допомагатимуть професійні педагоги з вокалу, хореографії та акторської майстерності. І вже 2 серпня Яна із власною піснею «Вітер» намагатиметься здобути перемогу.

Загалом у національному  відборі конкурсу брало участь понад 50 учасників. За шанс співати на міжнародному пісенному конкурсі боротимуться лише 20 юних співаків.

«Процедура  фіналу є тяжкою. За два тижні  до фінального ефіру ми їдемо до дитячого табору «Артек», де саме проходитиме  фінал. Там відбуваються репетиції, є режисер, який ставить номери, допомагає, підказує. У нас вже майже готовий концертний номер, з яким ми були на відборі у двадцятку. Нам допомагає хореограф, яка була постановником шоу «Майданс». До «Євробачення» ми готуємо незвичайну постановку. Ми дуже хочемо показати, звідки Яна родом, представити місто Львів. Тому відеопродакшн «Gravicapa» готує відповідний відеоряд», – розповідає Неллі Погрібна, викладач з вокалу продюсерського центру «Dream School» (Київ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *