ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки радять оминати пункт пропуску "Зосін-Устилуг" до 2014 року

|

Польська прикордонна служба рекомендує користуватися іншими пунктами пропуску на кордоні з Україною, оминаючи “Зосін-Устилуг” (Волинська область), через ремонтні роботи, які планується завершити в 1 кварталі 2014 року. Про це УНІАН повідомила прес-служба прикордонників

Реконструкція, котра проводиться в згаданому пункті пропуску, передбачає будівництво нових павільйонів в напрямках, як на в’їзд та і на виїзд з Польщі.

“Роботи при будівництві можуть тривати до осені цього року, а завершення реконструкції усього пункту пропуску запланований на перший квартал майбутнього року”, – заззначила прес-служба.

Прикордонники запевнили, що докладуть максимум зусиль, аби в цьому пункті пропуску не утворювалися більші черги, але закликали подорожуючих про розуміння ситуації та користування при можливості з інших п.п.

Довідка

На польсько-українському кордоні протяжністю близько540 кілометрівдіє 12 п.п. (по шість автомобільних та залізничних), що, низка експертів та українських і польських політиків називали занадто малою кількістю та виступали за їх збільшення. Для порівняння у Німеччині, яка також мала близько500 кмкордон з Польщею, працювало 38 пунктів пропуску, з яких 19 автомобільних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *